×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Jag samtycker till att Hermods AB hanterar ovan angivna personuppgifter enligt följande villkor för att skicka mig information, nyheter och riktad marknadsföring om de utbildningar jag visat intresse för

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Det här är en kurs som ger djupare insikt i kunskaperna i svenska. Efter avslutad kurs ska kunna läsa skönlitteratur och sakprosa med flyt. Du ska även ha grundläggande kunskap om språkets uppbyggnad av ord och fraser.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Du får träna på att läsa olika texter och att samtala om innehåll, budskap och dina åsikter om texterna. Du skriver olika slags texter och kombinerar dem med exempelvis en bild eller film för att få ett tydligare budskap. Till dina texter samlar du information och visar vad som är dina åsikter och vad som är annan information. Du får träna på att samtala om olika ämnen och att hålla ett muntligt föredrag.

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kommer du att känna dig säkrare på att tala och skriva svenska. Du vet hur du ska använda språket i din vardag. Du kan fortsätta dina studier med delkurs 3.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att läsa Svenska som andraspråk delkurs 2 ska du tidigare ha läst kursen Svenska som andraspråk 1 eller motsvarande.
Se om du är behörig att läsa grundläggande vuxenutbildning.


Välj ort