Hermods: Utbildning som leder till jobb

Tillhör du dem som hellre arbetar praktiskt än teoretiskt, eller är ivrig att ta dig ut på arbetsmarknaden så fort som möjligt? Då kan en lärlingsutbildning vara något för dig. En traditionell lärlingsutbildning innebär att du får en yrkesutbildning samtidigt under tiden som du praktiserar på en arbetsplats. Det innebär att den största delen av utbildningen sker praktiskt på företaget du arbetar på. Där får du en yrkesverksam och kunnig handledare som ger dig stöd i ditt lärande och ser till att du har en bra och trygg arbetsmiljö. Som ett komplement till den arbetsplatsförlagda utbildningen genomförs även lärarledda teoretiska och praktiska pass på skola.

Inom områdena bygg och måleri kan man hos Hermods hitta många lärlingsutbildningar med olika inriktningar så som betongarbetare, glastekniker, anläggningsarbetare, golvläggare, målare, murare, stenmontör, plattsättare och träarbetare. Själva utbildningen sker på distans, och det enda som krävs är att du har en praktikplats på ett byggföretag. Vill man arbeta i en expansiv bransch där det finns goda möjligheter till arbete efter lärlingsutbildningen erbjuder vi även inriktningen kabeltekniker. Det är ett yrke som passar dig som är teknikintresserad och vill ha ett jobb med mycket frihet, men där du samtidigt får arbeta nära kunderna.

Vill du utbilda dig inom en spännande och föränderlig bransch där du får använda tekniskt kunnande i kombination med ett fartfyllt tempo? Då kan du till exempel välja att gå en IT utbildning i Stockholm eller på någon annan ort. Hermods erbjuder flertalet kurser och utbildningar inom IT som bland annat gränssnittsdesign, datorteknik, Business Intelligence Architect och IT-säljare. Med den rasande tekniska utveckling vi har idag finns en stor efterfrågan av kompetenta människor, och studerande har därför stora chanser till jobb efter att ha gått en IT utbildning i Stockholm. Utbildningarna finns både som gymnasiala kurser och som Yrkeshögskoleutbildningar.

För att ligga i framkant och för att anpassa sig efter de behov och förutsättningar som de studerande har erbjuder Hermods AB utbildning som möjliggör för dig att studera på dina egna villkor. För de som inte vill eller kan binda sig till en särskild ort för att studera kan många utbildningar genomföras antingen helt eller delvis på distans. Varje år hjälper Hermods studenter och deltagare att ta nästa steg mot framtiden genom att erbjuda utbildning, coachning och jobbmatchning. De ger stöd för att lättare hitta rätt på arbetsmarknaden, hjälper nya svenskar med introduktion i samhället och ger även stöd till personer i behov av rehabilitering.