Sökstuga - Hermods Stockholm Södra

Sökstuga - vi hjälper dig med ansökan till komvux!

Behöver du stöd eller hjälp med din ansökan till komvux? Har du frågor om utbildningen, om behörighet, att göra ansökan eller något annat? För dig som bor i Stockholm med kranskommuner så ger vi dig möjligheten att delta i vår sökstuga så hjälper vi dig med det du behöver.

Varmt välkommen till vår digitala-sökstuga varje tisdag och torsdag med start 8 februari fram till 24 mars. Till en början håller vi sökstugan digitalt - via Zoom. Vi hoppas kunna hålla sökstugan på plats på skolan framöver om samhällsläget tillåter.

För att få tillgång till Zoom-länk, läs mer om specifika datum och tider som gäller på vår startsida under ”På gång på Hermods”.

Våra yrkesutbildningar på Stockholm Södra

Den 23 maj 2022 startar vi en ny omgång av yrkesutbildningar på komvux inom vård och omsorg samt barn och fritid på vår skola vid Stockholm Södra.

Är du intresserad av att kompetensutveckla dig eller starta din väg mot en ny yrkesbana inom vården eller barnomsorgen? Studera på Hermods komvux och få formell kompetens som undersköterska, barnskötare eller elevassistent! Hos oss möter du lärare med erfarenhet och passion inom de ämnen som de undervisar.

Skicka in din ansökan, senast 27 mars till vuxenutbildningen i din hemkommun (Stockholm och dess kranskommuner) för Hermods utbildningsstart 23 maj.

Hermods Stockholm Södra


Till vår skola på Södermalm i Stockholm kan du enkelt ta dig med olika sätt med lokaltrafiken. Hit tar du dig enkelt med pendeltåg till Stockholm Södra - uppgång Swedenborgsgatan. Eller med buss till hållplats: Södra station. Alternativt tunnelbana till Medborgarplatsen och därefter en promenad på knappt 300 meter till Bangårdsgången 11.

  • Inga kategorier
  • Sista ansökningsdag
    25
    maj

    YH-ansökan stänger

    Glöm inte att skicka in din YH-ansökan