×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

KPJ - Ledarskap

KPJ Ledarskapsträning för chefer och ledare
Agil, anpassad ledarskaps- och kommunikationsträning för jobbet, på jobbet. Träningen anpassas i hög grad efter befintliga mål och utmaningar.

Målgrupp
För chefer och ledare med ledaransvar.

Om innehållet
Du får träna på tydlighet i din kommunikation, upptäcka dig själv som ledare och skapa ramverk för ditt arbete nu och framåt. Du kommer att vara stärkt i ditt sätt som du leder dina medarbetare på.

KPJ Ledarskap är en anpassad, praktisk ledarskapsträning. Vi berör hur vi kommunicerar och vi utmanas i våra dilemman på arbetsplatsen. Träningen ger ökad självkännedom bortom det vi redan kan och vet om oss själva och vår verksamhet.

Handledare är tillgängliga för coaching mellan kursdagarna.

Upplägg
Kursen inleds med en heldag, där du får givna förutsättningar och förtydliga ditt personliga mål med kursen samt de första kommunikationsnycklarna. Därefter följer två halvdagar med ca en veckas mellanrum. Total omfattning är 16 timmar.

I kursen använder vi rollspel och situationer från din vardag, i så kallad workshop. För att uppnå resultat, förutsätts intresse för att utveckla dina kommunikativa färdigheter och leda dig själv och dina medarbetare till en ny nivå.

Vad kursen ger
KPJ Ledarskap ger nya insikter och nya tankemönster som direkt är användbara i det dagliga arbetet. Ditt sätt att kommunicera som ledare kommer att vara på en ny nivå när det gäller att:

- samarbeta med dina medarbetare och chefer
- hantera dina utmaningar effektivt och med självinsikt
- ge- och ta ärlig och rak feedback
- ringa in det som egentligen sägs
- lägga “gammalt” bakom sig