×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

KPJ - Ledarskap

Kommunicera på jobbet - Ledarskapsträning för chefer och ledare
Oberoende av vad ni vill åstadkomma i ditt ledarskap påstår vi att lösningen finns i hur du kommunicerar. Denna agila kurs i kommunikationsträning utgår från personliga ambitioner, befintliga mål och utmaningar i jobbet.

Målgrupp

För chefer och ledare.

Om innehållet

Du får träna på tydlighet i din kommunikation, upptäcka dig själv som ledare och skapa ramverk för ditt arbete nu och framåt. Du kommer att vara stärkt i ditt sätt att leda dina medarbetare. 

KPJ Ledarskap är en anpassad, praktisk ledarskapsträning. Vi arbetar med hur vi kommunicerar och hur vi utmanas i våra dilemman på arbetsplatsen. Träningen ger ökad självkännedom bortom det vi redan kan och vet om oss själva och vår verksamhet. Handledare är tillgängliga för coaching mellan kursdagarna. 

Upplägg

Kursen genomförs vanligen som två hela kursdagar i Stockholm med en uppföljning digitalt med din handledare. Er organisation kan även välja att arrangera kursen på plats hos er, vilket kräver minst 12 deltagare. 

Inför kursen får deltagarna ett individuellt samtal, möjlighet att förtydliga sina personliga mål och de första kommunikationsnycklarna. 

Kurslängden kan anpassas efter eventuella önskemål.  

FÖRVÄNTADE RESULTAT

KPJ Ledarskap ger nya insikter och tankemönster, du får direkt tillgång till ett nytt sätt att kommunicera effektivare i det dagliga arbetet.

  • ökad effektivitet i kommunikation med medarbetare och chefer
  • hantera utmaningar effektivare och med självinsikt
  • ökade färdigheter att ge- och ta ärlig och rak feedback
  • ringa in det som egentligen sägs, dvs. skapa tydlighet
  • lägga “gammalt” bakom sig.

Telefontid måndag - fredag 09.00 - 11.00