×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Välkommen till Hermods i Östersund

I Östersund kan du läsa eftergymnasiala yrkeshögskoleutbildningar som snabbt tar dig ut på arbetsmarknaden.

Vi har lång erfarenhet av utbildning för vuxna och utbildning på distans. Vårt uppdrag är att ge alla individer en möjlighet att utvecklas. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och som en av Sveriges största utbildningsaktörer är det vårt ansvar att lyckas. Vår passion är utbildning som är flexibel och anpassad efter era behov och förutsättningar.

YRKESHÖGSKOLA

Yrkeshögskola är alternativet för dig som vill läsa eftergymnasial utbildning som snabbt tar dig ut i arbetslivet. En yrkeshögskoleutbildning är kort och nischad mot en specifik yrkesroll samt har ett nära samarbete med näringslivet som vet vilken kompetens som behövs på arbetsmarknaden.

Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter

VÄLKOMMEN TILL HERMODS YRKESHÖGSKOLA I ÖSTERSUND

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yh-utbildning hos oss!

YH-UTBILDNINGAR I ÖSTERSUND

På Hermods Yrkeshögskola i Östersund erbjuder vi flera yrkeshögskoleutbildningar. Utbildningarna är framtagna i nära samarbete med näringslivet som vet vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden. På så sätt kan du vara säker på att din utbildning är aktuell och gör dig anställningsbar.

KONTAKTA OSS

FRÅGOR OM ANSÖKAN?

VÄLKOMMEN TILL HERMODS KOMVUX I ÖSTERSUND

Hermods erbjuder flera komvuxkurser på uppdrag av Östersunds kommun. Hos oss kan du läsa in de gymnasiala kurser du saknar för att bli behörig till högskola, universitet eller yrkeshögskola. Läs flexibelt på distans eller i klassrum beroende på vad som passar dig bäst.

Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter

KONTAKTA OSS

Här kan du beställa mer information om våra fristående kurser och yrkesutbildningar.