×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

VILL DU JOBBA MED SFI?

JOBBA SOM SFI-LÄRARE

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 70 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

VILL DU UTBILDA ELEVER TILLSAMMANS MED OSS PÅ HERMODS?

Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

GÖR SKILLNAD TILLSAMMANS MED OSS

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare. Du har lärarbehörighet med lägst 30 hp i svenska som andraspråk och är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Det är en fördel om du är insatt i flipped classroom-pedagogik.

INTRESSERAD? VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!

Vill du veta mer är du välkommen att göra en spontanansökan och registrera dig i vår kandidatbas.

KONTAKTA OSS