×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

VÅRA UTBILDNINGAR

Hitta rätt utbildning för dig!

SÖK UTBILDNING

AKTUELLT HOS OSS

Läs mer om vad som händer inom Hermods just nu.

AKTUELLT

VÄLKOMMEN TILL HERMODS I NORRKÖPING

Norrköping är Sveriges 9:e största kommun med drygt 135 000 invånare. Det är en stad i ständig förändring och utveckling. Förr var Norrköping en traditionell industristad. Nu exploderar det kreativa och kunskapsdrivna företagandet – och här kommer Hermods in och erbjuder en mängd nya möjligheter för Dig.

Mitt i Norrköping möter du stadens själ – det färgstarka Industrilandskapet som tornar upp sig längs forsarna och vattenfallen i Strömmen. Här fylls de gamla fabrikerna med nytt innehåll. Tillsammans med vattnet, parkerna, strömpromenaderna och spårvagnarna sätter de unik prägel på Norrköping. Sveriges vackraste stad säger många. Vad säger du?

Du ansöker till vuxenutbildningen via din kommun.

Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter

VI HJÄLPER DIG ATT UTVECKLAS

Varje år hjälper vi över 70 000 individer att ta ett steg närmre sina mål.

VÄLKOMMEN TILL HERMODS KOMVUX I NORRKÖPING

På vår gymnasiala vuxenutbildning (Komvux) på Hermods i Norrköping kan du komplettera dina gymnasiebetyg och få behörighet till högskola eller universitet. Vi hjälper dig vidare mot högre utbildning och arbete.

GYMNASIAL VUXENUTBILDNING - KOMVUX

Hermods i Norrköping erbjuder dig mer än 100 olika kurser på gymnasienivå eller en utbildning inom Vård och Omsorg. Gymnasial vuxenutbildning kan ge dig behörighet för högre studier. Efter utbildningen kan du fortsätta studera på högskola, universitet eller yrkeshögskola. På Hermods kan du lägga upp dina studier helt utifrån vad som passar dig. Du väljer själv din studietakt – läs en kurs på fem veckor eller upp till en hel termin.

SÅ SÖKER DU TILL KOMVUX I NORRKÖPING

Du ansöker via Norrköpings kommuns hemsida. Läs mer hos kommunen och ansök här.

Om du bor i en annan kommun än Norrköping så kan du inte göra en webbansökan, utan kan kontakta oss på skolan för mer information.

Mail: vux.norrkoping@hermods.se
Telefon: 010-142 10 81

DISTANS - STUDERA NÄR OCH DÄR DET PASSAR DIG

Du läser på distans och följer kursen i vår lärplattform Novo. Du har tillgång till en studieledare som kan hjälpa dig med frågor om kurstider och andra administrativa frågor. Du kan också boka digital handledning med din webblärare om du får problem i kursen.

Välkommen till Hermods i Norrköping!

Kontakta oss


VÅRA UTBILDNINGSTYPER

KOMVUX

FÖR DIG SOM BEHÖVER LÄSA IN GYMNASIET

Komvux (kommunal vuxenutbildning) är för dig som behöver läsa in enstaka kurser från gymnasiet eller som vill läsa en hel yrkesutbildning på gymnasienivå. Komvux söker du via din hemkommun.

YRKESHÖGSKOLA

EN SNABBARE VÄG UT I JOBB

Yrkeshögskola erbjuder korta eftergymnasiala utbildningar för dig som vill byta karriär eller kompetensutveckla dig. Utbildningarna är nischade mot specifika yrkesroller och framtagna tillsammans med näringslivet.

SFI

FÖR DIG SOM BEHÖVER LÄRA DIG SVENSKA

Är du ny i Sverige? På Hermods kan du läsa sfi (svenska för invandrare). Vi hjälper dig att snabbt förbättra dina svenska språkkunskaper.