×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

VÄLKOMMEN TILL HERMODS I NORRKÖPING

Norrköping är Sveriges 9:e största kommun med drygt 135 000 invånare. Det är en stad i ständig förändring och utveckling. Förr var Norrköping en traditionell industristad. Nu exploderar det kreativa och kunskapsdrivna företagandet – och här kommer Hermods in och erbjuder en mängd nya möjligheter för Dig.

Mitt i Norrköping möter du stadens själ – det färgstarka Industrilandskapet som tornar upp sig längs forsarna och vattenfallen i Strömmen. Här fylls de gamla fabrikerna med nytt innehåll. Tillsammans med vattnet, parkerna, strömpromenaderna och spårvagnarna sätter de unik prägel på Norrköping. Sveriges vackraste stad säger många. Vad säger du?

Du ansöker till vuxenutbildningen via din kommun.

Affärsutveckling och ledarskap Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid Halvtid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser Yrkesutbildning
Visa fler filter

VÄLKOMMEN TILL HERMODS KOMVUX I NORRKÖPING

På vår gymnasiala vuxenutbildning (Komvux) på Hermods i Norrköping kan du komplettera dina gymnasiebetyg och få behörighet till högskola eller universitet. Vi hjälper dig vidare mot högre utbildning och arbete.

GYMNASIAL VUXENUTBILDNING - KOMVUX

Hermods i Norrköping erbjuder dig mer än 100 olika kurser på gymnasienivå eller en utbildning inom Vård och Omsorg. Gymnasial vuxenutbildning kan ge dig behörighet för högre studier. Efter utbildningen kan du fortsätta studera på högskola, universitet eller yrkeshögskola. På Hermods kan du lägga upp dina studier helt utifrån vad som passar dig. Du väljer själv din studietakt – läs en kurs på fem veckor eller upp till en hel termin.

SÅ SÖKER DU TILL KOMVUX I NORRKÖPING

Du ansöker via Norrköpings kommuns hemsida. Läs mer hos kommunen och ansök här.

Om du bor i en annan kommun än Norrköping så kan du inte göra en webbansökan, utan kan kontakta oss på skolan för mer information.

Mail: vux.norrkoping@hermods.se
Telefon: 010-142 10 80

DISTANS - STUDERA NÄR OCH DÄR DET PASSAR DIG

Du läser på distans och följer kursen i vår lärplattform Novo. Du har tillgång till en studieledare som kan hjälpa dig med frågor om kurstider och andra administrativa frågor. Du kan också boka digital handledning med din webblärare om du får problem i kursen.

Välkommen till Hermods i Norrköping!

Kontakta oss