×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

DIN NÄSTA ROLL INOM AFFÄRSUTVECKLING OCH LEDARSKAP

Dagens samhälle har ett stort behov av ledare och många företag har ett behov av personal som kan vara med och driva affären framåt. Du kanske drömmer om att starta din egen verksamhet och förverkliga dina drömmar? Vi erbjuder dig möjligheten att utbilda dig så att du står redo när det är dags att göra dröm till verklighet. 

Hos Hermods kan du läsa följande yrkesutbildning inom området affärsutveckling och ledarskap:

Vi erbjuder även fristående kurser inom samma område som du kan studera på distans eller i klassrum på vissa orter.
 

SÅ HÄR FUNGERAR DET ATT LÄSA EN YRKESUTBILDNING INOM AFFÄRSUTVECKLING OCH LEDARSKAP PÅ HERMODS

Du ansöker om utbildningen via vuxenutbildningen i din hemkommun, ofta kan du göra det direkt på din kommuns hemsida. Det är kommunen som sköter antagningen och de erbjuder ofta flera starter varje år. Efter att du blivit antagen så påbörjar du dina studier i vår lärplattform Novo. En viss del av din studietid genomför du apl (arbetsplatsförlagt lärande) på ett företag där du får öva på dina färdigheter på en faktisk arbetsplats.

Att läsa en yrkesutbildning på Hermods innebär att du läser flera delkurser som alla behandlar olika moment. Vissa av delkurserna innehåller apl medan andra är teoretiska. Varje delkurs innehåller en studieguide som är en hjälp för dig att genomföra dina studier på bästa sätt. Under delkurserna genomför du även olika uppdrag, inlämningsuppgifter som du skickar till din webblärare för att få rättade. Varje kurs avslutas med en muntlig examination som du genomför tillsammans med webbläraren via ett videosamtal i Zoom. Efter avslutad kurs får du betyg i kursen och när samtliga kurser är avslutad och yrkesutbildningen är genomförd så får du även ett diplom som ett bevis på din kompetens.

Yrkesutbildningen är CSN-berättigad. Du ansöker om studiemedel på CSNs hemsida.

Affärsutveckling och ledarskap Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Korta YH (YH-kurser) Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Lärling Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid Halvtid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser
Visa fler filter

KONTAKTA OSS

Här kan du beställa mer information om våra fristående kurser och yrkesutbildningar.