×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Kurspaketet vänder sig till dig som redan är yrkesverksam inom ekonomi och vill utveckla din kompetens. Under kursen fördjupar du din förståelse och kunskap om digitalisering och hållbar redovisning samt om övergripande systemkunskap samt kunskaper som är direkt kopplade till en mer hållbar ekonomi.

Du får goda förutsättningar för att hjälpa företag att sköta sin hållbarhetsredovisning och löpande jobba med automatisering och digitalisering av ekonomisystem.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Kursen genomförs på distans.

Genom utbildningen utvecklar du dina kunskaper inom b.la:

  • Digitala verktyg och informationsöverföring
  • Flödesprocesser och teknik kopplat till digitalisering
  • Integrerade system mellan bank/redovisning/försystem
  • Säkerhetsrisker och etisk problematik kopplat till finansiell teknik
  • Förordningar och system som är kopplade till hållbar redovisning och hållbarhetsrapportering

Kurser:

  • Digitalisering och systemkunskap – hållbar redovisningsekonomi

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kommer du ha kompetenser för att:
  • Driva implementeringen av hållbarhetsarbete och automatisering inom redovisningsbranschen
  • Kommunicera internt och externt kring syfte och mål med hållbarhetsarbete kopplat till redovisning samt motivera digitaliseringen och sätta den i samhällskontext

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att bli antagen till denna utbildning krävs:

  • Grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier
  • 1 års yrkeslivserfarenhet heltid inom redovisning och ekonomi eller motsvarande


Välj ort