×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Vill du bidra till en mer hållbar framtid? Då är Hermods kurs Klimatberäkningar mot klimatdeklaration något för dig!

Kursen riktar sig till dig som arbetar inom byggbranschen. Genom utbildningen lär du dig att upprätta klimatdeklarationer som minskar byggnaders klimatpåverkan, vilket är ett krav för alla nya byggprojekt som söker bygglov. Du kommer att lära dig att registrera dessa deklarationer hos Boverket i deras register för klimatdeklarationer.

Efter avslutad utbildning kommer du att ha de färdigheter som krävs för att möta byggbranschens nya behov och förhindra att branschen står inför kompetensbrist, vilket är avgörande för att kunna fortsätta expandera och ersätta pensionsavgångar med kvalificerad arbetskraft.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Kursen Klimatberäkningar mot klimatdeklaration drivs på distans.

Kurser som ingår:

  • Klimatberäkningar mot klimatdeklaration

EFTER UTBILDNINGEN

Efter avslutad utbildning kommer du ha kompetenser för att:

  • Kalkylera materialåtgången för ett byggnadsprojekt
  • Komma med förslag på åtgärder som gynnar miljö och hållbarhet i ett byggnadsprojekt
  • Arbeta med att upprätta underlag för klimatdeklarationer för byggnadsprojekt samt följa upp dessa

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att bli antagen till utbildningen krävs:


Välj ort