×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Grundläggande svenska som andraspråk är för dig som inte har svenska som sitt förstaspråk (modersmål) och behöver lära dig svenska för att kunna kommunicera och fungera i samhället. Du får lära dig grunderna i det svenska språket, inklusive tal, läsning, skrivning och förståelse av olika typer av texter. Grundläggande svenska som andraspråk består av fyra delkurser:

Utbildningen motsvarar nivån i svensk grundskola (årskurs 1-9).

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Under utbildningen så kommer du att få kunskap inom

  • Hörförståelse
  • Muntlig produktion
  • Skriftlig produktion
  • Läsförståelse
  • Ordförråd
  • Grammatik

Det innebär att du att lära dig att bättre uttrycka och formulera dig på svenska både i tal och i skrift.

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kommer du känna dig säkrare på att tala och skriva svenska. Du vet hur du ska använda språket i din vardag. När du är klar med grundläggande svenska som andraspråk kan du fortsätta studera Svenska som andraspråk 1.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att få söka utbildningen behöver du ha godkänt betyg från SFI kurs D.
Du ska ha fyllt 20 år för att påbörja utbildningen. Om du fyller 20 år under året kan du påbörja kursen under andra kalenderhalvåret (hösten). Om du har slutbetyg från gymnasiet kan du påbörja kursen trots att du inte har fyllt 20 år.


Välj ort