×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Teknik och tillverkningsindustrin söker nya stjärnor!

Kick-starta din framtid - utbilda dig inom teknik och tillverkning!

Vill du vara med och forma framtidens tekniska innovationer?

Inom området teknik och tillverkning går utvecklingen snabbt, nya innovationer och framsteg öppnar dörrar för nya kompetenta medarbetare. För dig som är utbildad inom området finns det en mängd spännande möjligheter där din expertis är efterfrågad.

Att utbilda sig inom teknik och tillverkning öppnar upp en värld av möjligheter där du kan vara med och forma framtiden. Genom att lära dig om avancerade teknologier och moderna tillverkningsmetoder kommer du att ha förmågan att skapa och påverka samhället på ett positivt sätt.

Efterfrågan på nya talanger är hög, vilket innebär att du kommer att få goda möjligheter till jobb och en spännande karriär. Oavsett om du är intresserad av att designa avancerade maskiner, utveckla förnybar energi eller arbeta med underhåll, finns det en framtida karriär för dig inom teknik och tillverkning.

Är du nyfiken, kreativ och vill vara med och forma framtiden? Då är utbildning inom teknik och tillverkning definitivt något för dig. Lycka till!

Vill du veta när det händer något nytt?

Hermods ansöker löpande om att starta nya program och kurser, öppnar nya ansökningsperioder och uppdaterar erbjudanden inom området. Genom att anmäla dig nedan så får du information direkt till din mejllåda när det händer något nytt.

Utbildningar

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Vad innebär det att studera på yrkeshögskola?

På Hermods Yrkeshögskola innebär det att du läser en utbildning som har skapats utifrån arbetsmarknadens behov och i nära samarbete med företag och andra aktörer inom näringslivet. Varje utbildning är unik och innehåller de delkurser som ger kompetens som efterfrågas, just nu.

Våra program och kurser är både teoretiska och praktiska. Det du får lära dig i teorin får du öva på, både under kursmomenten och genom praktik ute i verkligheten. Utbildningarna innehåller ett till tre praktiktillfällen ”Lärande i arbete” ute på en arbetsplats. Det innebär att du har arbetslivserfarenhet inom området direkt efter examen.