×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

YH PÅ DISTANS ELLER KLASSRUM

Hermods Yrkeshögskola erbjuder utbildningar både på distans och i klassrum. Att studera i klassrum innebär att du kommer in till skolan 2-4 dagar i veckan för skoluppgifter såsom föreläsningar, fallstudier och grupparbeten. Du träffar dina lärare och kurskamrater kontinuerligt under veckorna och får uppgifter samt gör examinationer i våra lokaler

För dig som inte har möjlighet att studera i klassrum, erbjuder vi många av våra utbildningar på distans. Med en distansutbildning kan du själv bestämma var och när du vill studera. Föreläsningar och skoluppgifter får du till dig online via vår studieplattform. Som ett komplement till distansstudierna innehåller de flesta av våra distansutbildningar ett antal fysiska träffar per år som exempelvis kan innehålla föreläsningar, praktiska moment, seminarier eller examinationer. Det är också ett tillfälle för social samvaro med kurskamrater och utbildare. Att studera på distans kräver självdisciplin då du studerar mestadels på egen hand. Därför är det viktigt att du hittar en struktur och planering som fungerar för dig.

KOMBINERA ARBETE OCH STUDIER

Oavsett om du väljer att studera i klassrum eller på distans så är flertalet av våra utbildningar på helfart vilket motsvarar en heltidstjänst (40 timmar/vecka). Att kombinera arbete och studier på helfart kan därför bli tufft. Planera din tid noga och gör plats för dina studier så att du hittar en bra balans i livet.

UTBILDNINGAR PÅ DISTANS

Nedan hittar du alla våra yrkeshögskoleutbildningar på distans:

VÅRA UTBILDARE

Oavsett om du kommer att studera i klassrum eller på distans kan du alltid vända dig till våra engagerade utbildningsledare och utbildare. Hermods utbildningsledare har övergripande koll på utbildningen, företagskontakter och LIA-platser. Hermods utbildare är de som håller i undervisningen. Våra utbildare har oftast egna erfarenheter från branschen. Det gör att de arbetar näringslivsinriktat och är uppdaterade på den senaste tekniken och utvecklingen inom just ditt ämnesområde.

Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter