×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

LIA UTOMLANDS

Som studerande på Hermods Yrkeshögskola har du en unik möjlighet att göra en del eller hela din LIA-period i en annan stad i Europa.

FÖRDELAR MED INTERNATIONELL LIA

  • Du skapar ett internationellt kontaktnät
  • Du ökar dina möjlighet att efter examen få arbete utomlands via din LIA-plats
  • Du spenderar en del eller hela din LIA-period i ett land inom Europa
  • Du får resa, boende och uppehåll betalt

HUR FUNGERAR DET?

Hermods Yrkeshögskola ingår i Erasmus+ som är ett europeiskt program för internationellt samarbete för utbildning. Läs mer om Erasmus+ här. Genom programmet får du all hjälp och stöd du behöver inför, under och efter din LIA utomlands. Programmet förser dig som studerande med ekonomiskt stöd för resa, boende och uppehåll under hela perioden. Du bestämmer själv om du vill hitta en LIA-plats utomlands på egen hand eller om du vill att Hermods hjälper dig med kontakterna. Vi samarbetar med flera partnerorganisationer runt om i Europa. De hjälper oss att matcha dig mot ett företag på den ort de verkar på. Under LIA-perioden har du en handledare på plats som hjälper dig med allt som kan tänkas dyka upp under din tid utomlands. Vi på Hermods finns såklart tillhands om du behöver stöd eller hjälp under tiden.

HUR ANSÖKER JAG?

Om du är intresserad av att göra en eller flera LIA-perioder utomlands kan du vända dig till din utbildningsledare eller kontakta vår konsortium koordinator:

Elisabet Stein
Hermods Yrkeshögskola
elisabet.stein@hermods.se

Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter